Çağrı Merkezi 05412050646

Mevlüt Hediyeleri Toptan Satış

Mevlüt hediyeleri toptan satış yaparak müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre hareket edip onları mağdur etmeyerek satışlar yapıyoruz. Özel günlerinizi hediyelerimiz ile süslemek isterseniz doğru adrestesiniz. Yerinde ve zamanında teslimat yaparak sizlere kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Sayfa içeriklerine ve yazı stil ve boyutlarına dikkat ederek matbaalarımızda meydana getiriyoruz. Her kullanıcı için rahat okuma imkanı sunup din bilgisini sevdirmek ve Allah’ın farz ettiği emirleri yapma imkanı bulduruyoruz. Mevlüt hediyeleri toptan satış imkanımız ile dilediğiniz ürünlerin seçip evlerinize kadar getiriyoruz. Uygun ve geniş fiyat yelpazesi sunarak sizlere sunuyoruz. Geçmişten günümüze gelen bilgi birikimleri ve tecrübeleri içeriklerimiz ile birleştirip sizlere sunduk. Bu sayede birçok müşterimizin beğenisini kazandık. Sizlerde hizmetlerimizden yararlanmak ve sipariş vermek isterseniz bizler ile iletişime geçmek yeterli olacaktır.

Yasin Suresinin Anlamı

Yasin suresini Peygamber Efendimiz (sav) bol bol okuyunuz ve okutunuz demiştir. Çünkü Yasin-i Şerifte sağlık var şifa var huzur vardır. Birçok fazileti olduğu için Kuran-ı Kerimin kalbi olarak nitelendiririz.
Yasin suresinin Türkçe meali Allah’ım bizlere güzel sabır, temiz kalp, konuşan dil ihsan eyle. Ettiğimiz duaları kabul, cenneti kazandıracak ameller, helal rızık ve devam edici nimetler ver. Cennet elbiseleri ve güzel mutluluklar senden istiyorum. İhtiyaçları gideren Rabbim davetlere icabet eden, bela ve yoksullukları gideren sen dileklerimizi kabul eyle. Ey sırları ve gizlilikleri bilen, isteklerimizi kabul eden, şu mübarek saate Yasin-i şerif ve Kuran- kerim hürmetine kabul eyle. Çünkü sen bir şeyin olmasını istediğinde ol dersin ve olur. Rabbim her şeyin gücü ve saltanı senin elindedir. Her şey ve herkes bir gün sana dönecek Rabbim seni tesbih ederiz.

Yasin Suresi Nasıl Ezberleyebilirim?

Ezberleyeceğimiz olan Yasin suresi kişilere göre değişir. Hafızada daha kolay kalabilmesi için ayet ayet ezberlemek daha kolaydır. Her ayeti 20’ şer defa okuyup kendi kendimize tekrarlamalıyız. Gözlerimizi kapatıp 20’ şer defa tekrarlamak bir teknik yöntemidir. En kolay bu şekilde okuyup ezberleyebiliriz. Yasin suresi önemlidir. Peygamber efendimiz okuyan kişilere Kuranı Kerim’i on defa okumuş gibi sevap yazılır demiştir.