Çağrı Merkezi 05412050646

Mevlüt Hediyeleri Modelleri ve Fiyatları

Mevlüt hediyeleri modelleri ve fiyatları bakımından çeşitli ürünler oluşturup sizlere diledikleri tasarımları buluşturuyoruz. Uygun ve kampanyalı fiyat seçeneklerimiz ile birlikte müşterilerimiz istediği ürünleri sipariş verebilir. Zamanında teslimatı önemsediğimiz için müşterilerimizi mağdur etmiyor evlerine kadar getirip teslimatımızı gerçekleştiriyoruz.  Ürünlerimizi matbaalarımız da gerçekleştirip uzman kişilerimizce oluşturuyoruz. Gelişmiş teknolojimiz sayesiyle ürünleri dayanıklı oluşturup estetik görünüşler elde ediyoruz. İşimizi seviyor ve önemsiyoruz bu yüzden sizlere görsel çekicilik uyandıran ürünleri oluşturuyoruz. İçerikleri Türkçe ve Arapça olarak oluşturup her birey rahatlıkla okuyabilir. Ayrıca Türkçe meali ile okuduğumuzu da rahatlıkla anlıyoruz. Mevlüt hediyeleri modelleri ve fiyatları yasin kitaplarımızın içinde birçok sure ve dualar mevcuttur. Yine surelerimizin de anlamlarına yer verdik. Bu sayede okurken de öğreniyor ve öğretiyoruz. Yazı boyutları her birey için uygun şekilde oluşturduk. Sayfa yapısını yaldızlı oluşturduk. Bu sayede hem içeriğe hem de görselliğe yeterince önem verdik. Sizler de ürünlerimizi görmek ve sipariş vermek isterseniz bizimle iletişime geçiniz.

Cenaze Mevlüt Hediyelikleri

Vefat eden sevdiklerimizin ardından mevlüt okutur ardından dualar ederiz. Dini bir vazifesi olmayan bu günler, bizlere manevi bir huzur katar. Kendimizi iyi hissederiz. Öncelerinde Peygamber Efendimizin doğum gününü kutlamak ve bilgi vermek için mevlit okuturduk. Camiler de avlular da şimdi ise evlerimiz de her özel günlerimizin ardından bir araya gelip toplanıyoruz. Allah (c.c) ‘ a övgüler dini bilgiler aktarıyoruz. Peygamber Efendimizin hayatından kesitlere örnek verip, hadislerini ve davranışlarını anlatıyoruz.
Mevlütler asıl amacı din bilgisini öğretmek ve Allah sevgisini kazandırmaktır. Bu sebeple vefat eden sevdiklerimizin ardından 7. Ve 40. günlerinde mevlitler okuturuz. Akrabalarımızı ve dostlarımızı çağırıp ibadetler ederiz. Namaz kılıp, Kuran okuyup, dualar ederiz. İlahi söyler iyi dilekler de bulunuruz. Sonrasında ev sahipleri çeşitli ikramlar ve hediyeler dağıtır. Firma olarak sizlere en iyi hediyeler oluşturup sizler ile buluşturuyoruz. Bunlar mevlit şekeri, lokumu, magnet ve Yasin kitabı, Kuranı Kerim hediyeleri mevcuttur. Üstelik isme özel oluşturduğumuz için hoş kalıcı hediyeler takdim ediyorsunuz. Farklı renk seçeneği mevcut olup dilediğiniz ürünleri mevluthediyeliklerimiz.com  dan seçebilirsiniz