Çağrı Merkezi 05412050646

İsim Baskılı Yasin Kitabı Toptan

Ucuz Yasin kitabı toptan satışlarımız mevcut olup sizlere kaliteli hizmetler vermek için bu sektörün başındayız. Geçmişten günümüze gelişen teknolojimiz sayesiyle ortaya estetik görünüşe sahip ürünler ortaya çıkardık. Bunlar yaparken alanında uzman arkadaşlarımız ile çalışıp evlerinize teslimatı gerçekleştirdik. Arapça ve Türkçe okunuşları ile her birey rahatça okuyacak şekilde bir araya getirdik. Üstelik Türkçe meali ile de okurken anlamlarını da kolaylıkla öğrenme fırsatı verdik. Bunun dışında birçok mevlid hediyeleri de oluşturarak sizlere alternatif seçenekler sunduk. Ucuz Yasin kitabı toptan satışlarımız ile dilediğiniz kadar sipariş verebilirsiniz. Üstelik 300 tl üzeri alışverişler de kargo bizden olup evlerinize teslim ediyoruz. Şimdi tıklayarak uygun fiyatlı ürünlerimizi görüntüleyebilirsiniz.

Kuran-ı Kerim Hatim Duası Nasıl Olur?

Kur’an-ı Kerim’in ister ezbere, isterse de düz okuyarak bitirmiş kimseler, hatmetmiş sayılmaktadır. ”Kur’an-ı Kerim’i hatim eden kişilerin ilahi rahmeti hazır olur. ”Kuran’ı Kerim’i hatim eden kişiler için âlimlerin; ”Allah katında değerli kimselerdir, onlara sunulan ibadeti layıkıyla yerine getirmiş, ahiret ve bu dünya için duaları kabul görülen kimselerdir.” Görüşü bulunmaktadır.
Hatim Duası Türkçe Okunuşu
Sadekallâhü’l-‘azîm ve belleğa Rasûlühü’l-Kerîm. Ve nahnü ‘alâ zâlike mineş-şâhidîn. Rabbenâ âmennâ bimâ enzelte vet-teba’ner-Rasûle fektübnâ meaş-şâhidîn. Ya da kısaca Sübhâne Rabbiyel-‘aliyyil-â’lel-vehhâb.

Hatim Duası Ne Oluyor?

Hatim duası, Kur’an-ı Kerim’i hatmedenlerin, hatim sonrası okudukları duadır. Allah katında bu duanın makbul olduğu biliriz. Hatim duası Diyanet tarafından resmi belirtilen duadır. Bu duada kişilerin Allah katında; ibadetini yerine getiren, kulluk görevini yapan sıfatları olur. Hatim duası ile Peygamber efendimiz(a.s)’den Kur’an-ı Kerim’i hatmetmeye yönelik pek çok hadisler bulunmaktadır. Hadislerde de dile getirilen ibadet unsurları; hatim ile tamamlanmış olup, Allah katında duaları kabul görülen kimseler oldukları detayı da yer almaktadır. Peygamber efendimizin(a.s)’in Kur’an-ı Kerim’i hatmettikten sonra hatim duası yaptığına yönelik rivayeti İbn Kesîr tarafından dile getirilmiştir.
Hatim Duası Nasıl Yaparız?
Hatmettiği Kur’an-ı Kerim için hatim duası Arapça okunur. Arapça okunan hatim duası ile birlikte isterseniz istihare duası da okuyabilirsiniz. Bununla Allah katında hatim edilen Kur’an-ı Kerim için tekrar hatim etmeye, yönlendirmeye ve rabbin rızasının alınıp, alınmadığı konusunda emin olmak için okunur.