Çağrı Merkezi 05412050646

İsim Baskılı Yasin Kitabı Toptan

İsim baskılı Yasin kitabı toptan satışlarımız mevcut olup dilediğiniz miktarda sipariş verip evlerinize teslimatını gerçekleştiriyoruz. Üstelik uygun fiyat seçenekleri sunup her bireyin kolaylıkla tercih ettiği ürünleri oluşturduk. Bu sayede en çok tercih edilen firma olmayı başardık. Alanında uzman kişilerce çalışıp gelişmiş teknolojimizin yardımı ile modern estetik ürünler oluşturuyoruz. İsim baskılı Yasin kitabı toptan satışlarımız ile yurt içi ve yurt dışı bütün kardeşlerimize ulaştık. Böylelikle Hollanda, Fransa, Belçika ve Almanya gibi bütün Müslüman kardeşlerimizin de isteklerini yerine getirdik. Şimdi sizler de buraya tıklayarak dilediğiniz ürünleri kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Yasin Suresinin Faziletleri Kur’ân-ı Kerîm’in 36. Suresi olarak bilinen ve 83 ayetten oluşan bu sure İslam dinin tüm temellerini içerisinde barındırmaktadır. Bu suresinin diğer surelerden daha fazla okuyor olmamamızın nedeni olarak ise İslam dininin son peygamberi olan Hz. Muhammed’in sözleri olmuştur. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Yasin Suresi ile ilgili olarak “Kim Yâsin’i okursa, Allah onun okumasına, Kur’ân’ı on kere okumuş gibi sevap yazar.” İfadelerini kullanmıştır. Bu surenin okunmasının hemen ardından ise ibadetin kabulü, günahların affı ve en önemlisi de Allah rızası için bazı dualar edilerek ibadetin sevabına sevap katılmaktadır. Yasin-i Şerif ile ilgili olarak yine söylenen sözler arasında “Yasin, Kuran’ın kalbidir. Allah’ı ve ahiret gününü arzu ederek Yasin okuyan kimsenin geçmiş günahı af olur. Onu ölülerinize okuyunuz” sözleri yer almaktadır.

Bu sureyi ölülerin ruhuna bağışlamak da oldukça sevap olsa da en önemlisi yaşarken insanların onun manasını anlayarak ve emirlerine uyarak okumalarıdır. Haberimizin devamında yer alan Yasin Suresi’nin ardından okunacak dua ile Yasin Suresi duası ile ibadetinizin kabulü için dua edebilirsiniz.
Yasin-i Şerif maddi manevi hastalıkların şifasıdır. Yasin-i Şerif hangi niyet ile okunursa o niyet Allah’ın izni ile hasıl olur.Yasini şerife başlamadan evvel öncelikle 1 Fatiha 3 ihlası şerif okunup Evvela Peygamber (s.a.v.) Efendimiz’e daha sonra bütün ehli imanın ruhuna ve kendi ruhuna bağışlayacak.
 Yasini Şerif 41 kere okursak Yasini şerif hatmi yapmış oluruz. Eğer 123 adet okunursa, Yasin-i kebir hatmi ( büyük Yasin hatmi) okumuş olur