Çağrı Merkezi 05412050646

İpek Şantuk Kaplı Dua Kitabı

Kadife kaplı dua kitabı satışında bulunarak özel günlerinizi süslüyor ve sizlere kaliteli hizmetler vermeyi amaçlıyoruz. Alanında uzman ve deneyimli arkadaşlarımız ile birlikte bu işlemi kusursuz şekilde meydana getiriyoruz. Matbaalarımızda gelişmiş teknolojimizin yardımıyla kaliteli ürün ve estetik değerler oluşturuyoruz. Kadife kaplı dua kitabı farklı renk seçenekleri ile birlikte isme özel oluşturuyoruz. Okutulacak kişi adına ürünlerimizi oluşturur ve sizlere teslim ederiz. Yurt içi ve dışı bütün her yere kargo imkanımız mevcuttur. Bu sayede bütün kardeşlerimizin isteklerini yerine getiriyoruz. Sizler de ürünlerimizi görmek ve sipariş vermek isterseniz iletisime geciniz.

Kuran Okumanın Faydaları Faziletleri

Kuran okumak ve okutturmak çok faziletlidir. Bu yüzden çokça okumak bizlere yararlıdır. Kuran-ı Kerim insanı melekler seviyesine yüceltir. Cehennem azabından korunmamızı sağlar. Okuyan kişi gerçek anlamda yücelik, izzet kazanır. Kuran’ı hatim eden bir kişiye teyidi peygamberlik nimeti verilir. Kuran okumak aynı zaman da hafızayı güçlendirir. Okumanın bir diğer faydası vatanında bulunanların cömertliği olur. İnsanın kalbine yarar sağlayıp, mutluluk ve neşe getirir. Kuran okumak insanın ruh ve beden sağlığına iyi gelir. Diğer yandan da kalpler Allah’a yakınlaşmasını sağlar ve bedenin huşu olmasını sağlıyor. Kuran okumak hastalıklara şifa olur. Ruhun güçlenmesini sağlayarak ilahi nurla beslenir o kişi ve güç alır. Kuran okumak insanı korur. İnsanlara olgunluk verir ve hareket ve davranışların nasıl olması gerektiğini öğretir. İnsanlara ibret dersi verir.
Kuranı Kerim bireyin kalbinin yumuşamasını sağlar. İnsanın yaşamına bereket verir. Bireylere öğüt verir ders almasını sağlar.

Kuranı Neden Okuruz?

Kuran okuduğumuz zaman huzur mutluluk kazanırız. İnsanlara sevinç verir, gam ve tasaları giderir ve ruhu ferahlatır.  İnsanların gönlünü rahatlatır huzur verir. Okumayan kişi vesveselerden kurtulamaz ve yaşama sevincini kaybeder.

Hediyelik Yasin Kitabı

Mevlüt günlerin de en çok tercih ettiğimiz hatıralar Yasin kitaplarıdır. Bu sebeple firmamız sizlere farklı şekilde ürünler oluşturuyoruz. Sayfa yapısına ve içeriğine dikkat ederek okunaklı ve anlaşılır olmasını sağlıyoruz. Hem Arapça hem de Türkçe okunacak şekilde oluşturuyoruz. Bu sayede her birey rahatlıkla okuyacaktır.