Çağrı Merkezi 05412050646

Asetat Kutulu Kadife Yasin

Çantalı kadife Yasin olarak yer aldığımız sektörde özel günlerinizde kalıcı hoş hediyeler vermek için sizlere hizmet ediyoruz. Etkin olduğumuz süreç boyunca birçok müşterilerimiz isteklerini yerine getirerek en çok tercih edilen firma olduk. Çantalı kadife Yasin ile kitabınızı kolayca taşır istediğiniz yere götürebilirsiniz. Üstelik kitaplarınızın ve çantanızın üzerindeki isim etiketleri ile kendinize ait olduğu belli olur. Ve kolayca ayırt edebilirsiniz. Kadife Yasin kitaplarını farklı renk seçenekleri ile oluşturduk. Ayrıca farklı ürün etiketleri ile dilediğiniz özel günleriniz de tercih edebilirisiniz. Kadife olmasından dolayı görsel çekicilik sunan bir ürün oluştururuz. Ürün içeriğini sayfa yapısını yaldızlı motifler ile süsleyerek sayfa içi de oldukça estetiktir.
Yasin kitaplarının içeriğini Arapça ve Türkçe dilleri ile oluşturuyoruz. Sureleri her iki dilde oluşturduğumuz her birey rahatça okuyabilir. Ayrıca Türkçe meali de olduğu için anlamlarını da rahatlıkla okuyabiliriz. Yazı boyut ve şekillerini her birey okuyabilecek şekilde oluşturuyoruz. Yazı rengi ve şekillerini titizlikle oluşturup ortaya çıkarıyoruz. Modern teknolojilerimiz sayesiyle matbaalarımız da oluşturup sizlere teslim ediyoruz. Yurt içi ve yurt dışındaki bütün kardeşlerimize toptan satışını gerçekleştirip evlerine kadar getiriyoruz. Firma olarak yerinde ve zamanında teslimatı gerçekleştirdiğimiz için her özel gününüzü kolaylıkla yapabilirsiniz. Sizler de ürünlerimizi görmek ve sipariş vermek isterseniz lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Mevlit Okuturken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Mevlit okutmaya karar verdiğimiz zaman ortamın kalabalık olmamasına dikkat edelim. Ortamı sıklıkla havalandırıp mesafeli olmaya dikkat edelim. Pandemi kurallarına uyacak şekilde ibadetlerimizi yapalım.
  • İkramlarımızı çok fazla çeşit yapmayarak maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarımızı düşünerek hareket edelim. Ve çok yaparak israf etmeyelim.
  • Mevlit okutmamızın asıl amacını unutmayarak hareket edelim. Bu sebeple amacımız Allah sevgisini arttırmak ve kazandırmaktır. Aynı şekilde Peygamber Efendimizin hayatından kesitlerine yer vererek davranışlarını örnek aldırtmaktır. Bu sebeple çokça hadislerinden ve sünnetlerinden bahsetmeliyiz. Dini bilgiler konusunda yeterince bilgiler aktararak farz olan ibadetleri belirtmeliyiz.
  • Bir diğer husus ise kadın erkek karışık olduğu zaman ayrı ayrı olacak şekilde oturmalıyız. Ve hoş kokular sürüp dikkat çekmemeliyiz.